SEO descriptive keywords / explanation of graphic here
SEO descriptive keywords / explanation of graphic here
SEO descriptive keywords / explanation of graphic here
SEO descriptive keywords / explanation of graphic here
SEO descriptive keywords / explanation of graphic here
SEO descriptive keywords / explanation of graphic here
Home Producten & diensten Engineering Productieprocessen Nieuws Contact
  Postadres
  Postbus 6900
  4802 HX Breda
  Nederland

  Bezoekadres
  Kapittelweg 16
  4827 HG Breda
  Nederland
  T  +31 (0)76 571 71 70
F +31 (0)76 571 71 80

  E info@fmitouw.nlEngineering

Laat u uw product bij FMI Touw maken, dan kunnen wij ook de engineering ervan verzorgen. Heeft u de CAD-gegevens van het ontwerp, dan zetten wij deze om in de specifieke productiegegevens. Voor Cad/Cam gebruiken we Cimatron E10 en voor het dnc-aansturen van de machines en de opslag van de programma’s gebruiken wij Cimco DNC-Max. De volgende bestandsformaten kunnen wij probleemloos verwerken: ASM, DXF, DWG, IGES, PRT, STL, SAT, STEP en VDA.

Uw eigen ontwerp

Op basis van uw ontwerp kunnen wij meteen voor u aan de slag. In veel gevallen is echter winst te behalen door ons mee te laten denken over de uitvoering. Onze toegevoegde waarde ligt in het aanbieden van prima alternatieven die de kostprijs omlaagbrengen. Profiteer van onze specialistische kennis op het gebied van materiaalsoorten, gereedschappen en technieken.

Ontwerp door FMI Touw

Indien uw bedrijf zelf niet over ontwerpcapaciteit beschikt, kunnen wij in samenspraak met u het ontwerpproces verzorgen. Onze ontwerpspecialisten zetten uw idee snel en nauwkeurig om in productgegevens, daarbij al meteen rekening houdend met de beschikbare machines en technieken binnen ons bedrijf. Hierdoor kan de daadwerkelijke productie snel starten en zal deze vlekkeloos verlopen.


Mensenwerk

Bij het samenspel tussen mens en machine, vormt een cad/cam-systeem een onmisbare schakel.

     

 
  DisclaimerDisclaimer
Er is veel aandacht en zorg besteed aan de inhoud van deze website. Ondanks de constante zorg en aandacht die Touw B.V. aan de samenstelling van deze website besteedt, is het mogelijk dat de informatie die hier wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Touw B.V. kan niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of indirecte schade die ontstaat uit het gebruik van de site of van de op of via de site ter beschikking gestelde informatie.

Touw B.V. behoudt zich het recht voor om de informatie op deze site regelmatig aan te vullen of te wijzigen zonder enige kennisgeving.

Intellectueel eigendom
Deze website met alle onderdelen daarvan, zoals beelden, logo en teksten zijn eigendom van Touw B.V.. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiƫren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Touw B.V.. Deze toestemming is niet benodigd voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.
| Algemene voorwaarden | © Gorree Concepts 2012