SEO descriptive keywords / explanation of graphic here
SEO descriptive keywords / explanation of graphic here
SEO descriptive keywords / explanation of graphic here
SEO descriptive keywords / explanation of graphic here
SEO descriptive keywords / explanation of graphic here
SEO descriptive keywords / explanation of graphic here
Home Producten & diensten Engineering Productieprocessen Nieuws Contact
  Postadres
  Postbus 6900
  4802 HX Breda
  Nederland

  Bezoekadres
  Kapittelweg 16
  4827 HG Breda
  Nederland
  T  +31 (0)76 571 71 70
F +31 (0)76 571 71 80

  E info@fmitouw.nlmaart 2012

ISO-audit door TÜV Nederland

Onlangs heeft TÜV Nederland een audit uitgevoerd voor de verlenging van onze certificering voor ISO 9001:2008, de internationale norm voor kwaliteitsbeheersing. Met trots melden wij dat wij deze test glansrijk doorstaan hebben en de certificering verlengd is. Wij zien dit als een bevestiging van het kwaliteitsniveau van onze organisatie.


oktober 2011

Touw met robot naar 24/7

"Omdat we mee willen spelen in de Champions League van de fijnmechanica." Dat noemt directeur Jelle Touw van Fijnmechanische Industrie Touw in Breda als de achterliggende gedachte bij de aanschaf van twee XR-760 freesmachines van Bridgeport, gekoppeld aan een Pro-loader robotcel van BMO. Touw heeft hiermee de stap gezet naar manarme 24/7-productie. Naast een forse uitbreiding van de capaciteit biedt het ook de flexibiliteit die Touw voor ogen staat. Het hart van de nieuwe productiecel wordt gevormd door de Pro-loader, bestaande uit een zesassige robot en een magazijnsysteem met vijf laden. De Pro-loader wordt geflankeerd door twee spiegelend opgestelde (in verband met de toegankelijkheid) drieassige verticale XR-760 freesmachines. Het gaat hierbij om robuuste en zware machines met een vermogen van 18,5 kW uit de high performance lijn van Bridgeport. Bovenstaand fragment komt uit een artikel in Metaal Magazine. Om het gehele artikel te bekijken, klik hier >Robot naar 24/7

De XR-760 freesmachines van Bridgeport, gekoppeld aan een Pro-loader

     

 
  DisclaimerDisclaimer
Er is veel aandacht en zorg besteed aan de inhoud van deze website. Ondanks de constante zorg en aandacht die Touw B.V. aan de samenstelling van deze website besteedt, is het mogelijk dat de informatie die hier wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Touw B.V. kan niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of indirecte schade die ontstaat uit het gebruik van de site of van de op of via de site ter beschikking gestelde informatie.

Touw B.V. behoudt zich het recht voor om de informatie op deze site regelmatig aan te vullen of te wijzigen zonder enige kennisgeving.

Intellectueel eigendom
Deze website met alle onderdelen daarvan, zoals beelden, logo en teksten zijn eigendom van Touw B.V.. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Touw B.V.. Deze toestemming is niet benodigd voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.
| Algemene voorwaarden | © Gorree Concepts 2012