SEO descriptive keywords / explanation of graphic here
SEO descriptive keywords / explanation of graphic here
SEO descriptive keywords / explanation of graphic here
SEO descriptive keywords / explanation of graphic here
SEO descriptive keywords / explanation of graphic here
SEO descriptive keywords / explanation of graphic here
Home Producten & diensten Engineering Productieprocessen Nieuws Contact
  Postadres
  Postbus 6900
  4802 HX Breda
  Nederland

  Bezoekadres
  Kapittelweg 16
  4827 HG Breda
  Nederland
  T  +31 (0)76 571 71 70
F +31 (0)76 571 71 80

  E info@fmitouw.nlProductieprocessen

FMI Touw heeft een uitgebreid en hoogwaardig machinepark. Dit stelt ons in staat om uw product precies te maken zoals u het in gedachten heeft. Voor het frezen maken we o.a. gebruik van een tweetal XR-760 verticale bewerkingscentra van Bridgeport die gekoppeld zijn aan een Pro-loader robotcel van BMO. Daarnaast hebben we vier verticale bewerkingscentra van Bridgeport met vierde as en drie bewerkingscentra met palletwisselsysteem (APC) van Leadwell. Verder herbergt onze werkplaats diverse draaibanken van Okuma, met automatische stafaanvoer en aangedreven gereedschappen, zodat we in staat zijn in 1 opspanning diverse bewerkingen nauwkeurig uit te kunnen voeren.

Voor onderstaande activiteiten beschikken wij over de juiste machines en gereedschappen, om deze ‘in-house’ uit te kunnen voeren:
• frezen
• draaien
• plaat- en bankwerk
• slijpen

Download hier een complete machinelijst met alle kenmerken en keyitems, klik hier >

Aanvullende diensten

Na elke bewerking vind er een kontrole plaats in een geconditioneerde meetkamer. Hierbij kunnen wij o.a. een beroep op een Mitutoyo Crysta M-meetmachine en kunnen wij desgewenst uw producten voorzien van een meetrapport. Om vervolgens complete projecten voor u te verzorgen bieden wij u de mogelijkheid om alle onderdelen, zowel elektronisch als mechanisch, tot een compleet geheel te assembleren in een geconditioneerde ruimte. Om dit mogelijk te maken hebben hebben wij nauwe banden met specialisten buiten ons eigen bedrijf, voor zowel ontwikkeling als vervaardiging van producten, en brengen wij kennis en kunde op de juiste plaats bij elkaar. Wij kunnen u het lasersnijden, waterstraalsnijden, draad- en zinkvonken, lakken/bedrukken uit handen nemen. Ook metaalveredelingsprocessen zoals anodiseren, chromateren, vertinnen, vernikkelen en nifloneren kunnen wij voor u regelen; FMI Touw zorgt dat het allemaal voor elkaar komt!

Our added value: Creating value!


Machinepark

Ons uitgebreid en hoogwaardig machinepark biedt ons de gelegenheid om voor u waarde toe te voegen; dat is onze toegevoegde waarde!

 

     

 
  DisclaimerDisclaimer
Er is veel aandacht en zorg besteed aan de inhoud van deze website. Ondanks de constante zorg en aandacht die Touw B.V. aan de samenstelling van deze website besteedt, is het mogelijk dat de informatie die hier wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Touw B.V. kan niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of indirecte schade die ontstaat uit het gebruik van de site of van de op of via de site ter beschikking gestelde informatie.

Touw B.V. behoudt zich het recht voor om de informatie op deze site regelmatig aan te vullen of te wijzigen zonder enige kennisgeving.

Intellectueel eigendom
Deze website met alle onderdelen daarvan, zoals beelden, logo en teksten zijn eigendom van Touw B.V.. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Touw B.V.. Deze toestemming is niet benodigd voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.
| Algemene voorwaarden | © Gorree Concepts 2012